februar 2012

Blogglysten er ikke på topp

Hei folkens!

Lenge sia jeg har blogga nå.. blogglysten er ikke helt på topp nå så tar en liten pause.. kommer til å blogge men det kommer ikke hver dag eller hver tredje dag.. kommer til å blogge innimellom når jeg har lyst og har tid. Sorry

Vi blogges :)

Next stop, Beitostølen !

Hei folkens !♥

Endelig var det freddga og vinterferie! Skal bli godt med en ferie nå for det kjenner jeg at jeg trenger.. har hatt en del å tenke på i det siste og er enda ikke helt frisk etter den hostevirusen jeg har fått. Deilig å kunne sove litt lengere om morgen og slippe all stress med lekser og innleveringer, bare slappe av.. og kanskje lese litt til noen prøver når man kommer tilbake da men. det skal vi få til :D

//Privat 

(Bilde i speilet skjer når man ikke orker å ta bilder + at det er for noen måneder sia.. :L ) Skal ta med meg speilrefleksen opp så det blir litt bilder når jeg kommer hjem igjen :)

Jeg er borte hele vinterferien og vet ikke om jeg har med meg nett. Har ikke nettverk der oppe, men skal få se hva jeg får gjort med mobilnett osv via iphonen. Kommer til å få inn nett MEN det kan være det ikke går med blogg og del slagt fordi det enten er dårlig dekning eller at jeg har brukt opp datatiljengligheten på iphonen.

Hvor/hva skla du i  vinterferien ?

 Vi blogges !

Dagens bildeHva syns du ?

15.feb.2012

Hei folkens♥

Bare to dager igjen på skolen så er det vinterferie! Gleder meg til å komme opp på hytta. Stå på ski, kjøre slalom og ha det gøy med hyttenaboer/venner. Blir det omtrent hele ferien og vet ikk om jeg har nett.. kommer tilbake til det i et annent innlegg.

Skal prøve å få blogga litt nå, før jeg drar men har mat&helse prøve i morgen og dagene sliter meg ut.. lange dager og masse lekser når man kommer hjem. Jaja, får bare gjøre det beste ut av det. Man blir jo i litt bedre humør når sola skinner, det blir i alle fall jeg :)


Ha en fin dag videre folkens!

Happy valentine !Ønsker alle en riktig god valentinsdag !

Bokeh bilder


// Privat

Hva syns du ?

Vurdering av Kbpfoto

Første blogg som blir vurdert er kbpfoto ! Det jeg kommer til å vurdere på er hva jeg syns om design, bildebruk og min mening om bloggen. 

Design: Syns designet ditt er oversiktlig og fint, kunne hatt inn en header men ellers helt ok. Skriftstørrelsen irriterer meg litt, jeg hater selv å ha liten skrift i innleggene men untatt det er det helt topp!

Bildebruk: Har ikke lest bloggen din sån veldig lenge men syns bildebruken din er bra. Du har bilde i hvert innlegg og bilde er tillpasset i det du skriver om i selve blogginnlegget. 

Innhold/min mening: Jeg syns bloggen din er veldig fin fordi du blogger jevnlig og du har noe å blogge om. Hater bloggere som bare blogger om de samme gamle ting "Heeei, har vært på skolen. Det var gøy" Syns du tar fine bilder, fortsett slik !


//Ptivat

Kommer snart med de to andre bloggvurderingene :) 

Siste sjanse til å melde seg på link+ vurderingsrunden !

I DETTE innlegget skrev jeg om at jeg kom til å linke 2-3 blogger på slutten av uka. Det er fortsatt mulig å melde seg på om noen ønsker det men fristen går ut i kveld (23.00) kommer til å trekke ut 2-3 bloggere som får linking og en liten vurdering av bloggen sin, som kommer iløpet av den neste ukaMeld deg på da vell !!

Vil du bli linket og vurdert ?

Beklager for lite blogging !

Jeg beklager for lite blogging i det siste, er tilbake nå, har vært mye stress med lekser og utslitt etter å ha vært syk i èn måned nå. Er på bedringens vei så blir vel litt trening til uken på meg også. Har en innlevering til mandag og en til fredag på 6-800 ord om et dikt.. får se hvordan det går


Har nettopp kommet hjem etter en liten tur på CC-Vest med mamma. Skulle hente no småtteri som var bestilt og kjøpe litt diverse ting. om litt blir det cupcakes-baking

Hva skal dere i dag?

Outfit + min dag

Har hatt en nok så vanlig dag, gikk på skolen i dag for å se om det fungerte sån noen lunde men skulle heller holdt senga hjemme. Hoster jo døgnet rundt og er helt utslitt etter det. Kom meg igjenom dagen tilslutt, nå blir det vel lit pckos og snart lekser. 

// Privat

Elsker den nye Napapirjien jeg kjøpte for litt siden. Varm og god når det er kaldt ute. Gått med den en del de to siste ukene :)

Hva har dere gjort i dag ?

"Link meg" meld deg på

Overskriften sier vel alt.. isåfall om du ikke skjønte det setter jeg i gang en "link deg" runde. Kommer til å trekke (tilfeldig) ut 3 bloggere som jeg kommer til å linke + en lite vurdering av bloggen generelt. Om du vil være med så kommenter at du er med!Legg igjen en kommentar om at du er med, trekker de jeg linker og vurderer på slutten av uka!

Vil du bli linket + vurdert ?

*host-host*

Går inn i den fjerde uka med å være syk. Vært hos legen to ganger men enda ikke funnet ut hva det er, fikk peniceline mot lungebetennelse og bronkitt men hoster og har feber fortsatt. Har ikke kledd på meg så godt i det siste og har hellir ikke vært hjemme for å håpe på å bli bedre.. har gått på skolen, trent og vært med venner. Fin måte til å bli frisk på å til å smitte de rundt meg :L jaja.. i dag er jeg iallefall hjemme. 

Har alltid ønsket om å være litt mer syk gjennom alle årene jeg har gått på skoel men når du førs er blitt syk.. da er det drit kjedelig. Sitte hjemme og se på tv liksom.. morsomt. 

Jaja, tiden leger alle sår, så får bare vente å se hva som skjer. Skal få tilbake svarene på blodprøven jeg tok i forrige uke så får se om de har funnet ut no da :) 

- Vi blogges 

 

Første forsøk på bokeh bilder, hva syns du ?Bildene er IKKE redigert

Hva syns du ?

Long time, no see

Heisann folkens!

I snart to uker har jeg gått på skolen, trent og vært med venner i stedet for å ligge hjemme i senga i håp om å bli frisk. Har lurt på om det var lungebetennense og fikk peniceline for 4 dager siden men det har ikke hjulpet. Har lagt meg for å sove og hoster og hoster før jeg tilslutt sovner. Våkner av å hoste og så er det rett på skolen. 

Gikk hjem fra skolen i dag fordi jeg ikke klarte å følge med i timene eller noe.. skal ta ny blodprøve (bar estikk i fingeren) i morgen for å se om de finner no mer ut av hva det kan være. Håper de finner det ut eller at jeg er på myatisk vis helt frisk i morgen for dette orker jeg ikke mer, blir jo helt utslitt av alt dette. 

Detter er også en del av grunnen til lite blogging i det siste. 

Blogger når jeg har tid, har lyst og har noe å skrive om.

Skjedd noe nytt hos dere i det siste ?

Nytt design

Etter 2 timer med "klipp og lim" har jeg endelig fått til designet mitt, igjen. Header og profilbilde skal mest sansynlig vis byttes etter hvert. Er enda ikke 100% fornøyd men det er ikke langt ifra. Utover ettermiddagen/kvelden kommer jeg til å fortsette med å fikse litt her og det på designet. Syns sidemenyen er litt for stor til selve bloggen, menmen. Får se hva jeg klarer :)Noe jeg burde endre på ?