januar 2012

Ops.. !

Heisann hoppsann folkens!

Jeg beklager lite blogging i det siste, har hatt så mye annent å tenke/gjøre så bloggen har bare gått helt fra tankene mine. Prøver å ta meg litt mer av skolen, venner og trening, derfor lite blogging. Skal fortsette å blogge men kommer bare til å blogge når jeg har tid og orker. Syns deet blir veldig stress hvis du alltid må huske å blogge hver dag, det har jeg ikke overskudd til for å si det rett ut.. 


// foto - Privat (gammelt.. )

Ja.. var vel bare det jeg ville si dere, fortsett å følg med innimellom, skal ikke (!!) slutte å blogge 

Hva har dere gjort den siste tia ?

White

Hei ! LØRDAG er desidert den beste dagen i uken. Sove lenge om morgen, dra på shopping om man ikke er blakk og vite at det er enda en fridag når du våkner neste morgen. Sov helt til halv ti før jeg sto opp å ordnet meg, spiste frokost og dro på CC-Vest med mamma. Var ikke no spessielt vi skulle se etter men hadde jo fått en del bursdagspenger, hvorfor ikke gjøre et bra salgskupp ? 

Kjøpte meg Napapijri fleece i hvit. Uten hette og glidlås helt ned (se bilde om du ikke kjønner..) utrolig fornøyd med den. Hehe, klarte å bli frastjålet min andre.. :L men savna den sån så kjøpte en ny, betalte halve selv og mamma resten , Takk mamma !
// Foto - privat

Skal ut å finne på no med venner og kompiser så vi snakkes :)

Hva har dere gjort i dag ?

Dagens bilde


// Foto - Privat

Hva syns du ?

Dagens innkjøp

Heisann hoppsan folkens!

I stad var jeg og mamma på Lambertseter senter for å se på rettetang. Retter ikke håret ofte fordi jeg har ikke så krøllete hår osv.. men fint å ha iblandt når håret er til alle kanter. Gikk for å kjøpe EcoLite Straightening Iron, har aldri prøvd den ut før men den så ganske bra ut. 


// Foto Privat

Har du EcoLit Straightening Iron ?

Venneforespørsler

Jeg har posta detter før, men tar det igjen..

Ser at mange av dere prøver å legge meg til som venn på blogg.no og syns det er utrolig koslig at dere sendre venneforespørsler men om jeg skal godta alle blir det utrolig mye tilslutt.. Jeg kommer egentlig (foreløpig) bare godta de jeg vet om, det vil si kjenner eller er fast leser hos. Du kan såklart kommentere på bloggen min og jeg kommer til å kommentere tilbake. Trenger flere blogger å lese så kanskje du får en fast leser ogsåHar du/vet du om en blogg jeg burde lese, legg igjen en kommentar da vell.. ?

Min dag


Vært på skolen som vanlig, eter det var jeg med Håkon og kristina til de måtte hjem og jeg på trening :)

(rææva innlegg, veet)

Hva har dere gjort i dag ?

Sorry for lite blogging

#

Sorry for lite blogging i det siste, har rett og slett ikke hatt tid. Skal bli flinkere til å blogge mer gjevnlig når ting begynner å flalle på plass igjen. Har hatt en del mas med lekser, sykdom (kanskje lungebetennelse, kikhoste eller bronkitt) og trening. 

- Imvo

Bursdagsbarn i dag

Endelig har dagen kommet. Mitt liv som 14 åring er over og jeg går inn i et nytt år som 15 åring. Det har vært mange utfordringer som 14 åring og jeg tror det er den alderen folk flest finner ut av sine feil. Jeg har funnet ut masse feil og bra med meg og de rundt meg. Prøvd å lære av dem men har ikke alltids lyktes.. men nokk om det. Resten av dagen vil jeg bruke på noe positivt. Legge bort alle gamle og såre minner, hente fram de gode og heller "starte" på nytt.


//Foto - Kristin privat

I dag har jeg kost meg stort sett. Ble vekket halv syv med gaver på senga og god frokost etterpå. Hatt en ok dag på skolen med vennene mine. Nå er det snart trening (kakespising) og hjem til god middag med bestemor og tanten min :)

Glad for at jeg er den jeg er og om noen ikke liker som jeg er, da får de finne seg noen andre å henge meg. 

Hva har dere gjort i dag ?

Under oppussing, igjen

Heisann hoppsann folkens! 

Sa for litt siden at bloggen var under oppussing, har et veldig fint design nå, men har funnet en som lager design gratis så da får jeg det akkuratt som jeg vil. Sendte nettopp inn beskrivelse av hvordan jeg vil ha det så får se hva det blir til :)

 

One days left

Hei folkens!

Sitter i sofaen og slapper av de siste minuttene før jeg må opp å gjøre meg istand til gjestene kommer. Har hatt en litt slitsom helg egentlig, konfirmasjonsmøter og øving til presentasjon både lørdag og søndagen, skal bli deilig når alt er i boks :)  

Skal feire voksenbursdagen min i kveld om ca èn time, selve bursdagen er i morgen så gleder meg utrolig mye. Nytt år, nye muligheter♥


// Forto - Privat

Hva skal dere i dag ?

Stor takk til Kristin !

Tusen takk for hjelp med designet!♥

Dagens bilde


// Foto privat

Hva har dete gjort i dag ?

Under oppussing

Heisann hoppsann folkens! 

Sa for litt siden at bloggen var under oppussing, har et veldig fint design nå, men har funnet en som lager design gratis så da får jeg det akkuratt som jeg vil. Sendte nettopp inn beskrivelse av hvordan jeg vil ha det så får se hva det blir til :)

 

Mobilblogging

Hei folkens!
Sorry for lite blogging , mye å gjøre før bursdagen sin vett'u ;) Har nettopp kommet hjem fra treninga og ferdig med kveldsmåltidet som ble pannekaker, nam.. ;)

//haa , random shit fra 2010

I morgen skal jeg med Kristin og Helene, skal ta litt bilder osv.., men stikker på rommet for å rydde litt, så legge meg så vi snakkes i morgen, natta ! ;)

Det snøør !

Vi er i januar og det snør, hvorfor kunne ikke snøen kommet i desember istedet for nå.. det er da vi vil ha den. At snøen kommer og går irriterer meg litt men når det først snør er det jo fint da !. Noen bilder

Hva syns du om bildene ?

Beklager lite blogging

Har masse lekser og trener en del for å ta igjen det jeg mista forige uke så derfor har det ikke blitt så mye blogging på meg i det siste. Jeg beklager det, ser statestikken er litt (veldig) opp-og-ned for tia.. skal prøve å legge inn innlegg litt gjevnere fra nå av, annen hver dag eller no. Denne uken har vi begynt på et prosjekt som skal vøre ferdig til tirsdag og det skal kunnes utenatt.. har en del og jobbe med der og itilleg har jeg treninger.. bursdag blir det også men skal selvførgelig få blogget gjennom denne perioden :) 

- liten oppdatering bare, vi snakkes :)

Topplista eller ikke, hva så ?

Jeg kan tenke meg at mange av dere bloggere har et mål, det er å komme på topplista i deres kommune! Så klart er det morsomt og vite at det faktisk er en del som leser bloggen din. Alle syns det, jeg blir glad selv når jeg ser noen har kommentert for da vet jeg at noen faktisk leser det jeg har blogget om og at den tiden ejg brukte på det ikke er bortkastet.. Er litt kjipt å aldri få en kommentar tilbake på det man gjør.

Selv borr jeg egentlig i Oslo men syns det er så iherdig mange blogger der så valte detfor å sette meg på Svelvik. Er for det meste på topplista der og får en del kommetarer innimellom, kunne gjerne fått flere men betyr egentlig det så mye eller ikke..?

Jeg har hengt meg helt opp i det en gang og bare tenkt på topplista hele tia.. så blogget 3innlegg hver dag.. var egentlig ikke så lurt. Man blir sliten av å tenke at man MÅ på topplista for å ha en bra blogg. Det er ikke sånn.

Hva tenker du om å komme på topplista ?

Eight days left

Man blir bare fjorten år èn gang i året, og om ikke så veldig mange dager er meg som fjortenåring over. Jeg fyller femten om bare åtte (!!) dager og gleder meg som en unge på tre år. Jeg må si at året som fjortenåring har hatt mange oppturer og noen nedturer. For meg har det året værdt det mest slitsomme og usikre året jeg har htt hittil.. vet ikke helt hvorofor men de thar vært topp også. (mer om oppturer og nedturer i et annent innlegg)

Mitt eneste år som femtenåring skal bli bedre enn det da jeg var fjorten. Jeg skal endre på ting, tenke mer, og være sikker på det jeg vil. ikke gjør ting jeg kommer til å angre på. Prøve iallefall da.Alle som ikke kjenner meg 100% eller som bare har sett meg noen få ganger sier "er du 96'er..?" haha, sier jeg er tidlig 97'er eller bare sier ja.. selvom det ikke er helt sant dae ;)

Lenge til dere har bursdag ?

Bilder

Hei !

Hadde bursdagfeiring i går med Marie. Kjempekos med film, snakk og mer snakk med alle fra svømminga. Må inndrømme at jeg ikke var den beste til fotografering så overlot kameraet til Julie og Elise en del, her er iallefall noen bilder :)

HAHAHA!! Fine bilder, Elise og Julie ! 

Hva syns du om bildene ?

tips til å få en bedre blogg

1: Skaff deg et ryddig og enkelt design!

Om jeg går inn på en blogg hvor alt er rotete, i mange forskjellige farger krysser jeg raskt ut. Designet er førsteinntrykket av bloggen, derfor er det veldig viktig. Bestem deg for en farge du vil følge. Mitt tips er å søke ''gratis design blogg'' på google, så får du opp mange resultater for design du kan sette inn til deg selv. Du kan endre farger, header, meny og alt.

 2: Store og varierte bilder

Noe annet viktig er bilder. Varier bildene dine, og ikke alle trenger å være oppsøkte googlebilder.. Man blir raskt lei av kun selvdigger bilder, prøv å varier litt. Og last de opp store! Jeg velger 500px; når jeg laster opp mine bilder.

 3: Skriv riktig norsk

hey Jei heter hanneh og jeg er 15 år idag har jeg ike jort så velldi mye egenkli. Uæh, hater å lese sånt! Skriv riktig, bruk punktum, komma og det man ellers ville gjort på en norsk tentamen haha. Høres ut som en lærer. Og med det samme: for mange smileyer og hjerter kan være sinnsykt irriterene <333333 :)) ;PPc x)))

  (- vær deg selv
- blogg med din egen stil

- varier bloggen med videoer, bilder, antrekk
- kommenter hos andre
- helst ikke blogg en million ganger på en dag, kan være LITT vanskelig å orke å følge med
- et bloggnavn man kan huske)

 

Bloggtipsene har jeg henet en del fra andre blogger men det er vel de mest "basic" bloggtipsene for en bra blogg, vi blogges :)

Hva er vennskap?

Jeg har stilt meg dette spørsmålet mange ganger etter at jeg begynte på ungdomsskolen. Bare se på din egen facebookbruker.. hvor mange venner har du der? Har ikke så mange jeg.. legger for det maste bare til folk jeg kjenner godt eller vet hvem er. Fremmede er ikke en av mine venner på facebook.

 

Men nok om det.. poenget mitt er at du skal tenke over hvem dine ekte venner faktisk er. Er personen til å kunne stole på? Stiller personen opp for deg hvis du trenger dem.. ? Selv har jeg tenkt masse på det.. og jeg har funnet ut en god del, hvem mine nære venner er og hvem mine bekjente er. Jeg har trodd at jeg kunne stole på flere av personene jeg var godt kjent med men det viste seg å være feil.

 

Venner som kommer å går syns jeg også er veldig irriterende. Vennen din har på en måte to gjenger h*n kan velge mellom om å være med når det er frimenutt og det er jo da man finner ut om h*n er en venn eller ikke for deg. Jeg har selv opplevd dette selv og synd det er utrolig dårlig gjort ! Venninna de er der i noen dager fordi hun ikke får være med "den kule gjengen" og etter en stund ditcher hun deg fordi hun får lov til å være med dem.. assa, sånne venner vil ikke jeg ha ..!

 

For meg er vennskalp at man kan stole på hverandre og at man stiller opp for hverandre, uansett!

 

Hva mener du om vennskap ?

Om meg

Tenkte dere skulle få vite litt mer om meg og min hverdag så jeg har lyst til å legge inn et innlegg "om meg" som du også kan finne under linken øverst.

Jeg heter Hanneh Smedsrud Gammelgård og er en jente på 15 år som bor på Nordstarnd. Jeg er for det meste blid og glad hvis du har/ ser meg, men kan også være veldig sta og sterk på sine meninger. Jeg er aktiv i Lambertseter Svømmeklubb som tar nesten all fritiden min, men utenom det er jeg også med mine gode venner. Jeg har en del "opp og ned humør"  kan ha det fint i noen dager og plutselig gå ned på bonn en stund.. men kommer som regen fort over det.


//privat

Håper dere fikk vite litt mere om meg dah.. hvis det er noe duer usikker på eller bare lurer på noe er det bare å sende meg en mail *(hhsmile@hotmail.no) eller legge igjen en kommentar :)<3

Takk for meg

T.G.I.FGod helg alle sammen !!

12.jan.2012

Heisann hoppsann folkens!

Jeg beklager for lite blogging, har hatt en del andre ting å tenke på. Hatt mye med skol og venner, gleder meg til helgen for da blir det endelig litt overskudd til anndre ting enn bare skolen. Har ikke hatt sånn veldig mye med skolarbeid menmen..Gleder meg veldig til lørdag for da skal jeg og Marie feire 15år-dagene våre !! Skal bli kos å se igjenn alle jentene (og dere gutta dah) for har  ikke vært på trening den siste uka. Skal bli film og masse snakk så da har vi en fiin helg til å se fram til :)

Hva skal dere i helgen?

Hjelpe meg?Er det noen her som er flink med design? Enten om du vet om en bra side som har design eller lan lage et til meg..? Gjerne send meg mail: hh_97@hotmail.no, eller send meg melding på facebook: Hanneh Smedsrud Gammel¨ård!

Håper noen vil hjelpe, det blir selfølgelig linking av den som vil :)

Dagens bildeHva syns du om bildet ?

Anbefaling - Strawberry lip balm

IN LOVE WITH ♥

Jeg anbefaler denne på det sterkeste! Har elsket den siden den kom ut og har sikkert brukt opp 4-5 stykker eller no.. akkuratt derfor jeg anbafaler denne lip balmen til dere lesere. Den smaker, og lukter av søt jordbær samtidig som den har en perfekt lommestørrelse som gir et stoort pluss!

Har dere Strowberry lip balm ?

Sliten etter 9 timer i et basseng

Heisann hoppsan folkens!

Har hatt ca 5 timer med teori og 4 timer i basseng så er helt utslitt nå. Ganske mye man skal igjennom før man kan si at man er trener for de mindre gruppene. Masse teori og masse praksis du skal igjennom på bare 'en helg.. 9 timer i strekk (med pauser dah). 

Nå sitter jeg på rommet om koser emg med pc'n og musikk. Mamma og pappa får middagsgjester så da blir det vel et innlegg til eller to. Og desuten får jeg sitte en del på pc'n x)


//Privat

Hva skal dere i kveld ?

Venneforespørsler

Syns det er utrolig koslig at dere sendre emg venneforespørsler men om jeg skal godta alle blir det utrolig mye tilslutt.. jeg kommer bar etil å gota bloggere jeg kjenner fra nå av. Det finnes unntak som hvis du har konkuranse og slikt (om jeg er med osv..) Du kan bare legge igjen en kommetar om du vil jeg skal følge deg, kommentere og slikt !♥

T.G.I.F

Første uke i det nye året er snart over. Syns det har vært en grei start på det nye året bortsett fra noen småting. Trening og leksene i gang for fult, har 3 lekser som skal være ferdige til mandag så her må det jobbes for å si det sånn (!) ...

... pluss at i morgen så er det sånn instuktørkurs på Lambertseter både lørdagen og søndagen så ser ikke helt for meg når jeg har tid :/ 


Skal sove en del.. har mistet så alt for mye søvn i det siste. Grinere og sur er jeg også så det skal bli deilig å legge seg . 

Kommer til å ta en del bilder og sånt i morgen (håper jeg dah..) så det kommer innlegg i morra. Mamma og pappa skal ha middagsgjester så da har jeg goood tid :) 

Hva skal dere til helgen ?

Nytt design folkens!

Hva syns du om det nye designet ?

Bloggvurdering av din blogg ?

Lurte på om det var noen som ville ha en bloggvurdering av sin blogg. Jeg kommer til å skrive hva jeg liker ved bloggen din, design, bildebruk og sett karakter (om du kjønner?) Bare å legge igjen en kommentar om at du vil bli bloggvurdert så legger jeg igjen en kommentar om jeg vurderer deg eller ikke ^^


Skal jeg vurdere din blogg?

Bloggmål for 2012

Jaa.. som jeg har sagt tidligere har jeg hatt flere blogger enn denne. kommer ikke til å slette denne med det første heller med det forutsetter at jeg klarer å få noen lesere.. Har defor laget noen "mål" for bloggen i det nye året så.. vi får se ;

- Legge ut bilder i hvert innlegg

- Blogge så ofte jeg kan

- Ikke mer enn 3 dagers pause fra bloggen

- Skjekke skrivefeil og unødvendig skriving

- Innlegg som betyr noe (ikke: har vært på skolen, blogges^^)

- Videoblogge en gang (never mind)


// Halvt år sia..

Det var vel det hele.. er det noe du vil komme med forslag til kan du bare gjøre det eller om det er noe du vil jeg skal endre på, say it to mee (!)

Forresten (!!) skal få lov til å bruke pappa sitt speireflekskamera om jeg er forsiktig (alltid det vettu .. xD) til jeg får meg mitt eget. Snart bursdag så får se hva det blir i gaver  ;P<3

P.s - Kommer egentlig bare til å blogge når jeg føler for det og har tid. Har følt før at jeg må blogge hver dag for å beholde lesere men.. jaja, kommer ikke til å sitte oppe til langt på kveld og utsette lekser for å få lagt inn et innlegg for å si det sån. Jeg har faktisk andre ting å gjøre også + at jeg vil ikke at en blogg skal hindre de andre tingene jeg må gjøre.. 

Håper du fortsatt atr en tur innom bloggen min iblandt skal få blogga mimumum 3 ganger per uke (!!)  

Hva er dine bloggmål for 2012 ?

Godt å komme i gang igjen

Heisann alle sammen! 

Må si det var et strev med å komme seg opp fra senga i dag. Skulle ønske vi hadde en uke til men da hadde vel døgnrytmen min gått helt i dass :/ Godt å være tilbake til både skole og trening. Første treningsdag var i går og det var godt å komme igang igjen etter en ukes opphold med ferie, skolen er jo også igang nå.. hadde første skoledag i dag etter ferie (regner med at dere hadde det også ??) og etter de to første timene var det ikke såå ille.. men kunne godt ha ligget hjemme i senga å slappet av :)


// Privat

I dag blir det lekser, pc og trening som dtår igjen på planen. Har gym og k&h i morgen så har egentlig ikke noen direkte lekser til i morgen men greit å være ferdig med det. 

Hva skal dere i dag?

Hva er bloggen din ?

Jeg kjeder meg litt så tenkte jeg skulle lese litt blogger. Jeg skal gå innom alle bloggene, legger kanskje igjen en kommentar om den er bra og den faller i smak. Noen bli også kanskje anbefalt om det er noe som er utrolig bra med den :)Legg igjen bloggadressen din så tar jeg en tur innom !

Hællæ bloggen

Hei bloggen , jeg vet det er utrolig lenge sia jeg har blogga nå men lover at det skal bli mer av blogging nå som alt faller på plass igjen. Har hatt masse å gjøre nå som det var jul og nyttår. Er jo ikke så lett å blogge når man ikke har nett heller da ..

// for noen uker sia ..

Ja , har fått lov til å lone oappa sitt speireflekskamera så har tatt en del nye bilder, så nå kommer det til å bli mer blogging og nye bilder ;)<3

ØNSKER ALLE FORTSATT GODT NYTT ÅR !!<3

Imvo