tips til å få en bedre blogg

1: Skaff deg et ryddig og enkelt design!

Om jeg går inn på en blogg hvor alt er rotete, i mange forskjellige farger krysser jeg raskt ut. Designet er førsteinntrykket av bloggen, derfor er det veldig viktig. Bestem deg for en farge du vil følge. Mitt tips er å søke ''gratis design blogg'' på google, så får du opp mange resultater for design du kan sette inn til deg selv. Du kan endre farger, header, meny og alt.

 2: Store og varierte bilder

Noe annet viktig er bilder. Varier bildene dine, og ikke alle trenger å være oppsøkte googlebilder.. Man blir raskt lei av kun selvdigger bilder, prøv å varier litt. Og last de opp store! Jeg velger 500px; når jeg laster opp mine bilder.

 3: Skriv riktig norsk

hey Jei heter hanneh og jeg er 15 år idag har jeg ike jort så velldi mye egenkli. Uæh, hater å lese sånt! Skriv riktig, bruk punktum, komma og det man ellers ville gjort på en norsk tentamen haha. Høres ut som en lærer. Og med det samme: for mange smileyer og hjerter kan være sinnsykt irriterene <333333 :)) ;PPc x)))

  (- vær deg selv
- blogg med din egen stil

- varier bloggen med videoer, bilder, antrekk
- kommenter hos andre
- helst ikke blogg en million ganger på en dag, kan være LITT vanskelig å orke å følge med
- et bloggnavn man kan huske)

 

Bloggtipsene har jeg henet en del fra andre blogger men det er vel de mest "basic" bloggtipsene for en bra blogg, vi blogges :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar