Hva er vennskap?

Jeg har stilt meg dette spørsmålet mange ganger etter at jeg begynte på ungdomsskolen. Bare se på din egen facebookbruker.. hvor mange venner har du der? Har ikke så mange jeg.. legger for det maste bare til folk jeg kjenner godt eller vet hvem er. Fremmede er ikke en av mine venner på facebook.

 

Men nok om det.. poenget mitt er at du skal tenke over hvem dine ekte venner faktisk er. Er personen til å kunne stole på? Stiller personen opp for deg hvis du trenger dem.. ? Selv har jeg tenkt masse på det.. og jeg har funnet ut en god del, hvem mine nære venner er og hvem mine bekjente er. Jeg har trodd at jeg kunne stole på flere av personene jeg var godt kjent med men det viste seg å være feil.

 

Venner som kommer å går syns jeg også er veldig irriterende. Vennen din har på en måte to gjenger h*n kan velge mellom om å være med når det er frimenutt og det er jo da man finner ut om h*n er en venn eller ikke for deg. Jeg har selv opplevd dette selv og synd det er utrolig dårlig gjort ! Venninna de er der i noen dager fordi hun ikke får være med "den kule gjengen" og etter en stund ditcher hun deg fordi hun får lov til å være med dem.. assa, sånne venner vil ikke jeg ha ..!

 

For meg er vennskalp at man kan stole på hverandre og at man stiller opp for hverandre, uansett!

 

Hva mener du om vennskap ?

3 kommentarer

Postet av: Helene <3<3
Dato: 13.jan.2012 Klokken: 20:41 -


Enig med deg hanne<3<3
Postet av: Håkon
Dato: 16.jan.2012 Klokken: 15:35 -


sant! skjønner Hanneh :)
Postet av: Anette ;)
Dato: 16.jan.2012 Klokken: 15:43 -


godt sagt jenta mii<3<3

Skriv en ny kommentar